Fabio Bucciarelli

Fabio Bucciarelli

Roman Vondrous - Cross Country Steeplechase

Roman Vondrous - Cross Country Steeplechase

Christian Ziegler

Christian Ziegler

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Donderdag 20 februari - Lezing Ruben Smit

Donderdag 20 februari zal Ruben Smit, tijdens de World Press Photo expositie in de Buitenkerk in Kampen, een lezing geven over zijn natuurfotografie en zijn werk als regisseur van de film De Nieuwe Wildernis. Vanzelfsprekend geïllustreerd met zijn tot de verbeelding sprekende werk.

Lees meer...

Vrijdag 14 februari - Lezing Ruben Smit

Vrijdag 14 februari zal Ruben Smit, tijdens de World Press Photo expositie in de Buitenkerk in Kampen, een lezing geven over zijn natuurfotografie en zijn werk als regisseur van de film De Nieuwe Wildernis. Vanzelfsprekend geïllustreerd met zijn tot de verbeelding sprekende werk.

Lees meer...

Zaterdag 15 februari - Lezing Tom Daams

Zaterdag 15 februari zal Tom Daams, tijdens de World Press Photo expositie in de Buitenkerk in Kampen, een lezing geven over zijn werk als oorlogsfotograaf. Vanzelfsprekend geïllustreerd met zijn tot de verbeelding sprekende werk.

Lees meer...

Zaterdag 22 februari - Lezing Hans Bouma

Zaterdag 22 februari om 20:00 uur zal Hans Bouma, tijdens de World Press Photo expositie in de Buitenkerk in Kampen, een lezing geven over het belang van journalistieke en documentaire fotografie en het verband met geloven. Vanzelfsprekend geïllustreerd met tot de verbeelding sprekend werk.

Lees meer...

Vrijdag 28 februari - Lezing Klaas Jan van der Weij

Vrijdag 28 februari zal Klaas Jan van der Weij, tijdens de World Press Photo expositie in de Buitenkerk in Kampen, een lezing geven over zijn sportfotografie. Vanzelfsprekend geïllustreerd met zijn tot de verbeelding sprekende werk.

Lees meer...